News Flash:

Aperitiv cu rulouri cremoase

25 Februarie 2016
6329 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

50 gr unt
3 linguri de faina de grau
200 ml de lapte 1,5%
200 gr branza
4 linguri maioneza
2 prafuri de sare
piper alb
2 linguri arpagic tocat marunt
9 felii de sunca

Mod de preparare:

1. Pune untul la topit.
2. Cand e topit aproape complet, adauga faina in ploaie si amesteca in mod constant (ca sa nu se formeze cocoloase).
3. Cand compozitia e destul de groasa, bine inchegata, incorporeaza laptele fierbinte si potriveste de sare si piper. Continua sa amesteci, ca sa obtii un sos bechamel.
4. Pune apoi in el branza faramitata, maioneza si arpagicul. Omogenizeaza.
5. Tapeteaza un bol cu folie alimentara si toarna compozitia in bol.
6. Intinde feliile de sunca pe masa.
7. Ia cate o lingura sau doua din bol, modeleaza sub forma de carnat mai lung si pune pe cate o felie de sunca. Ruleaza dintr-un capat in altul.
8. Pune rulourile pe un platou decorat cu frunze de salata verde, felii de rosii, castraveti si ridichi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive rulouri rulouri branza rulouri sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3318 viz    0 com
2090 viz    0 com
3270 viz    0 com
2507 viz    0 com
1753 viz    0 com
12642 viz    0 com
4694 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013697 (s)