News Flash:

Aperitiv cu rosii si cascaval

13 Noiembrie 2013
2308 Vizualizari | 0 Comentarii
Mic dejun gustos si sanatos: aperitiv cu rosii si cascaval.

Ingrediente
:

6 rosii mari, coapte
100 ml smantana
75 g cascaval ras
1 lingura de ulei de masline
sare
boia de ardei dulce
oregano
sare

Mod de preparare:

Rosiile se spala, se taie in jumatati pe orizontala. Se asaza jumatatile cu partea taiata in sus pe o tava unsa cu ulei de masline. Se sareaza, se condimenteaza cu boia, oregano, sare, se toarna smantana, apoi se presara cascaval ras pe deasupra si se dau la cuptor. Se servesc cu painica prajita frecata cu unt si cu usturoi.

Incearca si tu un aperitiv cu rosii si cascaval.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011708 (s)