News Flash:

Aperitiv cu piept de pui si ghimbir

4 Noiembrie 2014
2029 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui dezosate si fara piele
1 lingura zahar brun
1 cana caise confiate
1 lingura ulei de floarea-soarelui
2 linguri zeama portocale
3 pere
1 lingura zahar brun
1 lingura ghimbir proaspat
1 lingura zeama lamaie
sare
1 ou

Mod de preparare:


Cu ajutorul unui cutit ascutit se face cate o incizie in fiecare piept de pui, creand un „portofel”. Caisele tocate, sarea si oul se amesteca bine. Se umplu pieptii cu aceasta compozitie si se prind cu o scobitoare. Se prajesc apoi in ulei pana se rumenesc pe ambele parti. Se toarna sucul de portocale, se acopera si se lasa sa fiarba 7-10 minute. Se scot pieptii, se asaza pe un platou si se pastreaza la cald. In tigaie se adauga untul, perele curatate si tocate si ghimbirul taiat felii. Dupa 5 minute se adauga zaharul brun si zeama de lamaie. Se mai lasa pe foc 2 minute apoui se toarna peste pui. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne aperitiv carne retete usoare culinar antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016691 (s)