News Flash:

Aperitiv cu parmezan si bacon

15 Februarie 2013
3495 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 gr parmezan ras
4 felii de paine
300 gr bacon
10 gr unt
70 gr maioneza
300 gr rosii tocate cubulete
1 ceapa verde tocata
salata verde
patrunjel tocat
 
Mod de preparare: 
 
Amesteca baconul tocat cu maioneza, ceapa, rosiile, parmezanul, salata verde tocata marunt si patrunjelul si da la rece pentru cateva ore. Unge o forma de briose cu unt si in fiecare forma asaza cate o jumatate de felie de paine. Da apoi la cuptor pentru 10-15 minute. Asaza cosuletele de paine pe un platou si umple-le cu amestecul de bacon si rosii.
Mini aperitivele se servesc reci, cu patrunjel tocat pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan ras bacon unt maioneza salata verde patrunjel tocat platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4165 viz    0 com
3365 viz    0 com
1657 viz    0 com
2957 viz    0 com
3968 viz    0 com
2270 viz    0 com
2485 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013086 (s)