News Flash:

Aperitiv cu parmezan si bacon

15 Februarie 2013
3539 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 gr parmezan ras
4 felii de paine
300 gr bacon
10 gr unt
70 gr maioneza
300 gr rosii tocate cubulete
1 ceapa verde tocata
salata verde
patrunjel tocat
 
Mod de preparare: 
 
Amesteca baconul tocat cu maioneza, ceapa, rosiile, parmezanul, salata verde tocata marunt si patrunjelul si da la rece pentru cateva ore. Unge o forma de briose cu unt si in fiecare forma asaza cate o jumatate de felie de paine. Da apoi la cuptor pentru 10-15 minute. Asaza cosuletele de paine pe un platou si umple-le cu amestecul de bacon si rosii.
Mini aperitivele se servesc reci, cu patrunjel tocat pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan ras bacon unt maioneza salata verde patrunjel tocat platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4226 viz    0 com
3417 viz    0 com
1703 viz    0 com
3026 viz    0 com
4229 viz    0 com
2311 viz    0 com
2530 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014762 (s)