News Flash:

Aperitiv cu parmezan

21 Februarie 2014
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60g nuci pecan tocate
35g merisoare uscate si tocate
1/4 lingurita piper
1 lingurita suc de lamaie
1/2 lingurita usturoi (pudra)
40g ceapa tocata marunt
45g parmezan
120g cheddar ras
30g smantana
225g crema de branza

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele, cu exceptia nucilor pecan intr-un bol si amesteca-le bine cu ajutorul unui mixer, la viteza mica. Inveleste toata compozitia in folie alimentara si modeleaza-o sub forma unei bile mari sau a unui rulou. Lasa-l la frigider timp de 30-60 minute.
Ruleaza bila cu branzeturi prin nucile pecan tocate marunt si serveste cu biscuiti sarati.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1019 viz    0 com
1501 viz    0 com
1635 viz    0 com
1151 viz    0 com
1097 viz    0 com
1473 viz    0 com
1343 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022113 (s)