News Flash:

Aperitiv cu hribi

8 Februarie 2013
2810 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aluat foietaj
400 gr hribi
20 ml ulei de masline
2 cepe tocate
70 ml vin alb sec
2 catei de usturoi
10 ml sos de soia
70 gr smantana
50 gr branza de capra
patrunjel tocat
salvie tocata
piper
sare

Mod de preparare:

Caleste ceapa intr-o tigaie cu ulei incins. Adauga salvia, usturoiul si ciupercile si asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc pana cand tot lichidul din ciuperci se evapora. Adauga vinul, sosul de soia si amesteca bine. Lasa pe foc timp de 10 minute. Transfera apoi ciupercile pe un platou. In aceeasi tigaie, adauga smantana si branza de capra si amesteca bine. Adauga apoi si ciupercile si mai lasa pe foc 5 minute. Tapeteaza o tava de briose cu aluatul foietaj si da la cuptor pentru 15 minute. Cand este gata, umple fiecare forma cu amestecul de ciuperci. Aperitivele cu hribi si branza de capra se servesc cu patrunjel tocat pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat foietaj hribi cepe tocate smantana patrunjel tocat piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4146 viz    0 com
3968 viz    0 com
5407 viz    1 com
2451 viz    0 com
1258 viz    0 com
1805 viz    0 com
1759 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021708 (s)