News Flash:

Aperitiv cu dovlecei si sunca presata

17 Ianuarie 2013
3426 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g faina
100 g sunca presata tocata marunt
2 dovlecei dati prin razatoare
1 ceapa tocata
6 oua batute
80 g b data prin razatoare
sare

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava. Intr-un bol amestecam cu mixerul ouale cu faina. Adaugam dovleceii, ceapa si sunca presata. Adaugam sare dupa gust. Turnam compozitia in tava pregatita. Presaram branza pedeasupra si o bagam la cuptor timp de 40 de minute. Taiem cuburi si servim cu salata de vara.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina sunca presata dovlecei ceapa tocata oua batute sare tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2709 viz    0 com
2440 viz    0 com
1823 viz    0 com
3687 viz    0 com
1862 viz    0 com
1453 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023006 (s)