News Flash:

Aperitiv cu dovlecei

29 Iunie 2011
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu dovlecei
Ingrediente: 150 g iaurt simplu 2 cutii de faina 1/2 cutie mica de iaurt cu ulei de masline 2 oua 1 plic praf de copt parmezan ras 600 g dovlecei 1-2 catei usturoi 2 linguri ulei de masline ?oregano sare Mod de preparare: Taiati dovlecelul in rondele destul de subtiri, puneti uleiul si usturoiul in tigaie, adaugati dovlecelul taiat, rumeniti putin. Dupa aceea puneti putina apa si inabusiti pana cand se inmoaie dovlecelul. Scoateti usturoiul, sarati si lasati sa se raceasca, sa se scurga de apa. Intre timp amestecati bine iaurtul, ouale, uleiul, parmezanul, faina, praful de copt si adaugati sare dupa gust. Cand dovleceii s-au racit, se usuca putin pe un servet de hartie de bucatarie, apoi se introduc in compozitia de mai sus. Se pastreaza o mica parte, de pus deasupra. Compozitia se pune intr-o forma rotunda, unsa cu putin unt si presarata cu faina. Deasupra se asaza dovleceii tinuti deoparte si oregano. Apoi se baga in cuptor la o temperatura de circa 180-200 grade C, timp de 30-40 minute. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale ovaz
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2342 viz    0 com
884 viz    0 com
1329 viz    0 com
1084 viz    0 com
1372 viz    0 com
1153 viz    0 com
1159 viz    0 com
1824 viz    0 com
928 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016459 (s)