News Flash:

Aperitiv cu ciuperci

19 Februarie 2013
2757 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 rosii
500 g ciuperci champignon
300 g spanac
1 buc. ardei capia
1 l  apa de izvor

Pentru marinata pentru ciuperci:

6 linguri otet de mere
1/2 lingurita sare de Himalaya
1 lingura Herbes de Provence
3 linguri condiment Sonnentor -Amestec Gulas a la Loti

Pentru sosul de avocado:

3 avocado
zeama de la o lamaie
1/2 lingurita boabe de mustar
3 catei usturoi
1/2 lingurita miere de albine
peperoncini dupa gust
sare de Himalaya dupa gust
3 linguri apa de izvor

Mod de preparare:

Spalam ciupercile cu un burete sub jet de apa. Le taiem feliute subtiri. Preparam marinata si lasam ciupercile 8 ore la marinat. Taiem rosile si ardeii cubulete mici. Rulam spanacul in pachetele mici si il taiem fideluta. Adaugam ciupercile stoarse usor de marinata. Macinam boabele de mustar. Punem in robotul cu lama in S zeama de lamaie, avocado taiat cubulete si adaugam apoi apa si restul ingredientelor, mixand totul foarte bine. Secretul pe care l-am descoperit de curand, care da o savoare deosebita salatelor, este mierea de albine adaugata in sos.

Aperitiv cu ciuperci
recomandat de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii ciuperci champignon spanac ardei capia avocado catei usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2777 viz    0 com
2098 viz    0 com
1521 viz    0 com
2759 viz    0 com
3501 viz    0 com
4169 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023651 (s)