News Flash:

Aperitiv cu ciuperci

24 Mai 2011
1825 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Aperitiv cu ciuperci
Ingrediente: 5 oua 100 gr telemea de vaca 200 gr faina 250 gr ciuperci 150 gr bacon sau sunca de Praga sare piper 1 legatura ceapa verde 1 legatura marar 4-5 fire de ceapa verde 3 lingurite ulei de masline 30 ml ulei de floarea-soarelui hartie de copt Mod de preparare: Se curata si se spala ciupercile; se taie felii subtiri; se calesc impreuna cu ceapa verde taiata marunt in putin ulei de floarea-soarelui; se lasa sa se racoreasca. Verdeata se spala, se toaca si se adauga peste ciuperci; se presara sare si piper. Branza se da pe razatoarea mica si se amesteca cu ciupercile. Sunca de Praga sau baconul se feliaza si se rumeneste in sucul propriu. Separat, albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu sare si uleiul de masline; se obtine o maioneza; in spuma de albusuri, se adauga galbenusurile si se amesteca usor. Compozitia din oua se amesteca cu ciupercile, branza, sunca si verdeata si la sfarsit se adauga si faina cernuta. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit. Se lasa la copt pentru aproximativ 45 de minute si se scoate din tava.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane ciuperci chimen caju
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4400 viz    0 com
1242 viz    0 com
1513 viz    0 com
1110 viz    0 com
964 viz    1 com
1211 viz    0 com
1063 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012623 (s)