News Flash:

Aperitiv cu ciuperci

24 Mai 2011
1834 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu ciuperci
Ingrediente: 5 oua 100 gr telemea de vaca 200 gr faina 250 gr ciuperci 150 gr bacon sau sunca de Praga sare piper 1 legatura ceapa verde 1 legatura marar 4-5 fire de ceapa verde 3 lingurite ulei de masline 30 ml ulei de floarea-soarelui hartie de copt Mod de preparare: Se curata si se spala ciupercile; se taie felii subtiri; se calesc impreuna cu ceapa verde taiata marunt in putin ulei de floarea-soarelui; se lasa sa se racoreasca. Verdeata se spala, se toaca si se adauga peste ciuperci; se presara sare si piper. Branza se da pe razatoarea mica si se amesteca cu ciupercile. Sunca de Praga sau baconul se feliaza si se rumeneste in sucul propriu. Separat, albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu sare si uleiul de masline; se obtine o maioneza; in spuma de albusuri, se adauga galbenusurile si se amesteca usor. Compozitia din oua se amesteca cu ciupercile, branza, sunca si verdeata si la sfarsit se adauga si faina cernuta. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit. Se lasa la copt pentru aproximativ 45 de minute si se scoate din tava.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ciuperci chimen caju
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4420 viz    0 com
1251 viz    0 com
1525 viz    0 com
1124 viz    0 com
974 viz    1 com
1241 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018684 (s)