News Flash:

Aperitiv cu ciocolan de porc afumat

25 Aprilie 2014
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g ciolan de porc dezosat afumat
1 castravete
4 rosii
1 ardei gras verde
1 legatura de ridichi
1 ardei gras rosu
1 legatura ceapa verde
5 oua
marar
patrunjel
200 g telemea de oaie
3 linguri de iaurt
30 ml ulei de masline
zeama de la o lamaie
piper
sare

Mod de preparare:

Se spala legumele si se sterg cu un prosop. Intr-un bol se taie rosiile felii, castavetele se curata de coaja si se taie si el, se taie ardeii juliene, se toaca ceapa verde si ridichiile. Branza telemea se taie cubulete si se adauga in bol. Se taie afumatura julien si se rumeneste intr-un vas de teflon.
Se scoate apoi si se adauga in bol.

Ouale se sparg intr-un vas si se amesteca foarte bine. Apoi se adauga in vasul in care am rumenit afumatura. Dupa ce s-a facut o lasam la racit si o taiem cubulete. Se adauga si ea in bol. Se toaca mararul si patrunjelul marunt si se adauga in salata. In blender se pun 30 ml ulei de masline, 3 linguri de iaurt, zeama de lamaie, sare si piper. mixeaza bine si se toarna peste salata amestecata in prealabil.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitiv aperitiv telemea aperitiv carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1819 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023017 (s)