News Flash:

Aperitiv cu cas si salam

29 Iulie 2011
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu cas si salam
Ingrediente: 300 gr cas uscat 300 gr salam 1 lingura faina 5 oua sare piper patrunjel marar Mod de preparare: Salamul si casul se taie in cuburi de 1 cm, dupa care se amesteca cu faina. Ouale se bat bine, se condimenteaza, se amesteca cu verdeata, se toarna peste salam si cas si se omogenizeaza compozitia. Se ia o tava de cozonac sau chec, se unge cu ulei, se tapeteaza cu faina si se scutura bine (se poate tapeta si cu hartie de copt). Se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca; apoi se rastoarna pe un platou si se taie felii. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.losethattyre.co.uk
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei copti piper patrunjel marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1998 viz    0 com
1131 viz    0 com
2767 viz    0 com
1576 viz    0 com
2387 viz    0 com
1809 viz    0 com
1578 viz    0 com
1815 viz    0 com
2067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012176 (s)