News Flash:

Aperitiv cu bruschete si legume

4 Octombrie 2013
1951 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 felii de paine de secara
2 dovlecei
2 catei de usturoi
4 linguri ulei de masline
4 rosii bine coapte
6 ardei capia
12 ciuperci potrivite
sare si piper dupa gust
cateva fire de busuioc

Mod de preparare:

Feliile de paine se prajesc in prajitorul de paine. Cand sunt inca calde se unge fiecare felie in parte cu putin ulei de masline. Se freaca cu cate un catel de usturoi fiecare.
Rosiile se fierb in putina apa cu sare pana se desprinde coaja. Se toaca marunt si se calesc cu 2 linguri ulei de masline. Se adauga sare si piper dupa gust. Pentru aroma se pot pune cateva fire de busuioc.

Dovleceii se taie felii de 1 cm si se frig pe gratar. Ciupercilor li se taie coditele si se frig si ele pe gratar alaturi de ardeii capia. Se cosuma ca atare. Sunt un excelent aperitiv.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2647 viz    0 com
2233 viz    0 com
1198 viz    0 com
1854 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023586 (s)