News Flash:

Aperitiv cu bresaola si parmezan

31 August 2011
1612 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Aperitiv cu bresaola si parmezan
Ingrediente: 12 felii bresaola 50 g rucola 25 g parmezan Mod de preparare: Pe fiecare felie de bresaola se pun cateva frunze de rucola si un pic de parmezan ras. Se ruleaza si se tin in forme de con pana la servire. sursa articol: http://www.cepapam.ro sura fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1167 viz    0 com
2762 viz    0 com
985 viz    0 com
870 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1913 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020776 (s)