News Flash:

Aperitiv cu bresaola si parmezan

31 August 2011
1765 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu bresaola si parmezan
Ingrediente: 12 felii bresaola 50 g rucola 25 g parmezan Mod de preparare: Pe fiecare felie de bresaola se pun cateva frunze de rucola si un pic de parmezan ras. Se ruleaza si se tin in forme de con pana la servire. sursa articol: http://www.cepapam.ro sura fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1228 viz    0 com
2867 viz    0 com
1043 viz    0 com
949 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014231 (s)