News Flash:

Aperitiv cu bresaola si parmezan

31 August 2011
1548 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu bresaola si parmezan
Ingrediente: 12 felii bresaola 50 g rucola 25 g parmezan Mod de preparare: Pe fiecare felie de bresaola se pun cateva frunze de rucola si un pic de parmezan ras. Se ruleaza si se tin in forme de con pana la servire. sursa articol: http://www.cepapam.ro sura fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1142 viz    0 com
2715 viz    0 com
963 viz    0 com
849 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1378 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014699 (s)