News Flash:

Aperitiv cu branza si usturoi

20 Noiembrie 2014
1782 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana mozzarella rasa
1 bagheta de paine
2 lingurite ulei de masline
5 linguri unt
3 catei de usturoi, zdrobiti
1 lingurita oregano uscat
piper
sare

Mod de preparare:

Taie painea in felii de aproximativ 3-4 cm grosime. Intr-un bol amesteca untul cu uleiul de masine, oregano, sare si piper. Unge feliile de paine cu acest amestec. Adauga painea la cuptor, la foc mediu si las-o sa se rumeneasca usor (aproximativ 5 minute).

Adauga branza rasa deasupra feliilor de paine si mai lasa painea la cuptor timp de 2-3 minute, pentru ca branza sa se topeasca. Serveste bruschetele calde. Poti servi bruschetele ca aperitiv, cand ai musafiri sau ca gustare intre mese. Merg perfect alaturi de un pahar de vin alb, rece.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bruschete branza bruschete usturoi aperitiv bruschete retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019359 (s)