News Flash:

Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

12 Mai 2011
2718 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde
Ingrediente: 100 g branza feta (de vaci) 2 feliute de branza topita (cascaval) 3 oua fierte 1 cartof fiert (din supa) 1 rosie cateva frunze de salata verde 1 ceapa rosie 1 ceapa alba cateva feliute de salam 15 ml ulei de masline 3 lingurite zeama de lamaie cateva frunzulite verzi de patrunjel sare piper boia iute Mod de preparare: Spalati salata verde si rosia, curatati si spalati cepele. Puneti intr-un blender branza feta si branza topita, cartoful fiert taiat bucati, ceapa alba taiata bucati mari, uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia si mixati 10-12 secunde. Asezati pe un platou feliile de salam, rosia taiata feliute subtiri si frunzele de salata verde in asa fel incat sa formati cateva cosulete. Umpleti cosuletele de salata cu cate 3-4 linguri de pasta de branza, apoi decorati-le cu fasii de ceapa rosie si verdeata. Restul de ceapa rosie asezati-o pe platou. Restul de pasta puneti-l la masa la masa, intr-un castronel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza topita salata verde sampanie ardei copti chili
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2159 viz    0 com
1560 viz    0 com
1126 viz    0 com
2356 viz    0 com
1242 viz    0 com
1136 viz    0 com
1259 viz    0 com
1039 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019762 (s)