News Flash:

Aperitiv cu branza II

24 Mai 2011
8051 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu branza II
Ingrediente: 500 gr branza dulce grasa 500 gr cascaval tip Dalia 200 gr branza topita mai cremoasa (sul) sare 3 castraveti 10 buc ridichi de luna 1 legatura ceapa verde 2 masline negre 200 gr covrigei cu mac, sare sau susan Mod de preparare: Crema de branza: Amestecati omogen branza dulce, branza topita si jumatate din cascavalul dat pe razatoarea marunta. Potriviti de sare si dati la frigider 2-3 ore. Pentru soricei: Faceti bilute din crema de branza cam de 2 cm in diametru. Tavaliti-le prin cascaval ras pe razatoarea mica si apoi puneti-le urechiuse din felii de ridichie sau de castravete. Apoi din masline, taiati fasii subtirele, pe care le infigeti in locul unde trebuie sa fie ochisorii si boticul. Pentru rulouri: Taiati castravetii fasii subtiri, pe lungime. Ungeti fiecare fasie cu crema de branza, apoi rulati-le si legati cu frunze de ceapa verde. Pentru covrigei: Lipiti cate trei covrigei cu crema de branza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ulei vegetal salata mediteraneana aperitiv
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1028 viz    0 com
2319 viz    1 com
1836 viz    0 com
4421 viz    0 com
1252 viz    0 com
1526 viz    0 com
1125 viz    0 com
974 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 27 queries | Mysql time :0.015724 (s)