News Flash:

Aperitiv cu branza II

24 Mai 2011
8139 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu branza II
Ingrediente: 500 gr branza dulce grasa 500 gr cascaval tip Dalia 200 gr branza topita mai cremoasa (sul) sare 3 castraveti 10 buc ridichi de luna 1 legatura ceapa verde 2 masline negre 200 gr covrigei cu mac, sare sau susan Mod de preparare: Crema de branza: Amestecati omogen branza dulce, branza topita si jumatate din cascavalul dat pe razatoarea marunta. Potriviti de sare si dati la frigider 2-3 ore. Pentru soricei: Faceti bilute din crema de branza cam de 2 cm in diametru. Tavaliti-le prin cascaval ras pe razatoarea mica si apoi puneti-le urechiuse din felii de ridichie sau de castravete. Apoi din masline, taiati fasii subtirele, pe care le infigeti in locul unde trebuie sa fie ochisorii si boticul. Pentru rulouri: Taiati castravetii fasii subtiri, pe lungime. Ungeti fiecare fasie cu crema de branza, apoi rulati-le si legati cu frunze de ceapa verde. Pentru covrigei: Lipiti cate trei covrigei cu crema de branza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ulei vegetal salata mediteraneana aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1060 viz    0 com
2368 viz    1 com
1910 viz    0 com
4488 viz    0 com
1295 viz    0 com
1564 viz    0 com
1158 viz    0 com
1014 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020453 (s)