News Flash:

Aperitiv cu branza I

24 Mai 2011
998 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu branza
Ingrediente: 4 gogosari mari 2 cartofi 100 gr telemea de oi 100 gr urda 100 gr piept de pui fiert 1 rosie 2 linguri iaurt sau smantana sare piper Mod de preparare: Se coc cartofii, se curata de coaja, se paseaza cu furculita intr-un castron. Se amesteca usor cu urda, pieptul de pui fiert si taiat cubulete, rosia curatata de pielita si taiata marunt. Se adauga iaurt sau smantana, sare, piper. Se decupeaza cate un capacel la gura gogosarilor; se curata pe interior de seminte, cotor. Se umplu gogosarii cu amestecul preparat la primii pasi si se presara deasupra telemea de oi rasa. Aperitivele se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane nuci pecan mere smantana cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2227 viz    1 com
1746 viz    0 com
4324 viz    0 com
1207 viz    0 com
1467 viz    0 com
1072 viz    0 com
920 viz    1 com
1132 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013596 (s)