News Flash:

Aperitiv cu branza I

24 Mai 2011
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu branza
Ingrediente: 4 gogosari mari 2 cartofi 100 gr telemea de oi 100 gr urda 100 gr piept de pui fiert 1 rosie 2 linguri iaurt sau smantana sare piper Mod de preparare: Se coc cartofii, se curata de coaja, se paseaza cu furculita intr-un castron. Se amesteca usor cu urda, pieptul de pui fiert si taiat cubulete, rosia curatata de pielita si taiata marunt. Se adauga iaurt sau smantana, sare, piper. Se decupeaza cate un capacel la gura gogosarilor; se curata pe interior de seminte, cotor. Se umplu gogosarii cu amestecul preparat la primii pasi si se presara deasupra telemea de oi rasa. Aperitivele se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane nuci pecan mere smantana cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2332 viz    1 com
1858 viz    0 com
4436 viz    0 com
1269 viz    0 com
1542 viz    0 com
1136 viz    0 com
986 viz    1 com
1265 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013420 (s)