News Flash:

Aperitiv cu branza I

24 Mai 2011
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Aperitiv cu branza
Ingrediente: 4 gogosari mari 2 cartofi 100 gr telemea de oi 100 gr urda 100 gr piept de pui fiert 1 rosie 2 linguri iaurt sau smantana sare piper Mod de preparare: Se coc cartofii, se curata de coaja, se paseaza cu furculita intr-un castron. Se amesteca usor cu urda, pieptul de pui fiert si taiat cubulete, rosia curatata de pielita si taiata marunt. Se adauga iaurt sau smantana, sare, piper. Se decupeaza cate un capacel la gura gogosarilor; se curata pe interior de seminte, cotor. Se umplu gogosarii cu amestecul preparat la primii pasi si se presara deasupra telemea de oi rasa. Aperitivele se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane nuci pecan mere smantana cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2300 viz    1 com
1812 viz    0 com
4386 viz    0 com
1235 viz    0 com
1508 viz    0 com
1105 viz    0 com
960 viz    1 com
1202 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1816 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019231 (s)