News Flash:

Aperitiv cu branza de vaci si smantana

12 Aprilie 2011
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu branza de vaci si smantana
Ingrediente necesare: 1/2 kg branza de vaci 150 g smantana proaspata, groasa chimen ceapa Mod de preparare: Branza de vaci se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei. Branza astfel maruntita, se amesteca apoi cu smantana. De asemenea, in loc de smantana puteti folosi maioneza. Ceapa se da pe razatoarea mica sau se pot pune frunze de ceapa verde, tocate marunt. Se adauga si chimenul, care trebuie pisat bine cu furculita sau se poate macina. Se aranjeaza pe un platou, ornat cu felii de rosii, ardei grasi ori ridichi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1119 viz    0 com
1415 viz    0 com
3359 viz    0 com
1689 viz    0 com
1165 viz    0 com
1424 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018196 (s)