News Flash:

Aperitiv cu branza de vaci si smantana

12 Aprilie 2011
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu branza de vaci si smantana
Ingrediente necesare: 1/2 kg branza de vaci 150 g smantana proaspata, groasa chimen ceapa Mod de preparare: Branza de vaci se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei. Branza astfel maruntita, se amesteca apoi cu smantana. De asemenea, in loc de smantana puteti folosi maioneza. Ceapa se da pe razatoarea mica sau se pot pune frunze de ceapa verde, tocate marunt. Se adauga si chimenul, care trebuie pisat bine cu furculita sau se poate macina. Se aranjeaza pe un platou, ornat cu felii de rosii, ardei grasi ori ridichi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1089 viz    0 com
1335 viz    0 com
3307 viz    0 com
1651 viz    0 com
1138 viz    0 com
1361 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011235 (s)