News Flash:

Aperitiv cu bacon

19 Iulie 2011
5077 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu bacon
Ingrediente: un aluat de foietaj 20 felii bacon 1 cutie de branza Philadelphia cu smantana Mod de preparare: Se decongeleaza aluatul. Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. Se intinde crema de branza peste aluat. Se pun fellile de bacon pe lungimea aluatului si se ruleaza. Se taie feliute cam de 1 cm grosime si se pun in tava de la aragaz tapetata cu hartie pergament. Se coc la foc iute cateva minute sa se umfle, apoi se da focul mic. Se lasa sa se rumeneasca usor deasupra. Sunt delicioase atat calde, cat si reci. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stiuca caju
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4701 viz    0 com
1189 viz    0 com
1056 viz    0 com
1308 viz    0 com
3258 viz    0 com
1189 viz    0 com
985 viz    0 com
2167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013585 (s)