News Flash:

Aperitiv cu aluat foietaj

7 Ianuarie 2016
3471 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr sunca feliata subtire
2 foi aluat foietaj congelat
1 ou
300 gr cascaval feliat subtire
200 gr mustar Dijon (optional)
sare

Mod de preparare:

Pentru inceput e foarte important sa respectati instructiunile de pe ambalaj. Aluatul se lasa la dezghetat la temperatura camerei. Cuptorul se preincalzeste la 200 grade Celsius. Cand aluatul s-a dezghetat desfacem usor prima foaie (sunt 2 foi in pachet), se unge cu mustar, apoi se pune un strat de sunca si unul de branza rasa. Taiem cu un cutit bine ascutit fasii mai late de aluat pe care le rasucim si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem cu ou, presaram sare si coacem cam 10 minute. Atentie sa nu lasati prea mult la copt deoarece spiralele vor avea un gust amarui. O alta varianta si mai rapida este sa rulati aluatul dupa ce ati pus mustar, sunca si branza felii (nu rasa) si sa-l taiati felii.

Aperitiv cu aluat foietaj recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat aperitiv aluat foietaj aperitiv sunca aperitive calde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019100 (s)