News Flash:

Aperitiv cald cu branza

23 Aprilie 2012
7633 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu branza
Ingrediente:

3 linguri faina
3 oua
200 g branza de vaci
150 g branza telemea sau cascaval
jumatate de lingurita de praf de copt stins in zeama de lamaie
2 legaturi de marar

Mod de preparare:

Prima data amesteca intr-un castron galbenusurile cu branza, pune faina, branza telemea/cascavalul, bicarbonatul stins si mararul tocat. La final incorporeaza albusurile. Incalzeste cuptorul. Ungeti cu unt (sau ulei) o tava, tapeteaz-o cu faina, pune in ea compozitia si da la cuptor. Micsoreaza focul pana se rumeneste aperitivul.

sursa: suntfericita.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua branza telemea cascaval marar castron tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5549 viz    0 com
3003 viz    1 com
3943 viz    0 com
3762 viz    0 com
1707 viz    0 com
1712 viz    0 com
1358 viz    0 com
5039 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019961 (s)