News Flash:

Aperitiv cald cu branza

23 Aprilie 2012
7551 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu branza
Ingrediente:

3 linguri faina
3 oua
200 g branza de vaci
150 g branza telemea sau cascaval
jumatate de lingurita de praf de copt stins in zeama de lamaie
2 legaturi de marar

Mod de preparare:

Prima data amesteca intr-un castron galbenusurile cu branza, pune faina, branza telemea/cascavalul, bicarbonatul stins si mararul tocat. La final incorporeaza albusurile. Incalzeste cuptorul. Ungeti cu unt (sau ulei) o tava, tapeteaz-o cu faina, pune in ea compozitia si da la cuptor. Micsoreaza focul pana se rumeneste aperitivul.

sursa: suntfericita.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina oua branza telemea cascaval marar castron tava cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5491 viz    0 com
2899 viz    1 com
3891 viz    0 com
3708 viz    0 com
1653 viz    0 com
1636 viz    0 com
1322 viz    0 com
4982 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024874 (s)