News Flash:

Aperitiv "banuti cu cocos"

29 Decembrie 2011
2228 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv banuti de cocos
Pentru masa de Revelion, Amalia ne recomanda Aperitiv "Banuti cu cocos". Iata reteta:

Ingrediente:

200 g branza feta
2 linguri smantana
1 catel de usturoi zdrobit (optional)
nuca de cocos
marar (optional)

Mod de preparare:


Dam branza pe razatoarea mica apoi o amestecam cu smantana. Nu punem sare deoarece branza feta este suficient de sarata. Amestecam bine si apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le aplatizam si le trecem prin nuca de coco. Pe cateva le trecem si prin marar verde tocat, pentru ca au un aspect deosebit.
Le asezam frumos pe un platou si le dam la rece aproximativ o jumatate de ora. Daca la inceput sunt putin moi, o sa vedeti ca se intaresc la rece. Din cantitatile de mai sus au iesit in jur de 18 bucati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Aperitiv_banuti_de_cocos1
branza feta smantana usturoi marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4391 viz    0 com
7469 viz    0 com
1942 viz    0 com
3120 viz    0 com
4749 viz    0 com
1650 viz    0 com
3469 viz    0 com
1273 viz    0 com
1385 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013740 (s)