News Flash:

Aperitiv "banuti cu cocos"

29 Decembrie 2011
2151 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Aperitiv banuti de cocos
Pentru masa de Revelion, Amalia ne recomanda Aperitiv "Banuti cu cocos". Iata reteta:

Ingrediente:

200 g branza feta
2 linguri smantana
1 catel de usturoi zdrobit (optional)
nuca de cocos
marar (optional)

Mod de preparare:


Dam branza pe razatoarea mica apoi o amestecam cu smantana. Nu punem sare deoarece branza feta este suficient de sarata. Amestecam bine si apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le aplatizam si le trecem prin nuca de coco. Pe cateva le trecem si prin marar verde tocat, pentru ca au un aspect deosebit.
Le asezam frumos pe un platou si le dam la rece aproximativ o jumatate de ora. Daca la inceput sunt putin moi, o sa vedeti ca se intaresc la rece. Din cantitatile de mai sus au iesit in jur de 18 bucati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Aperitiv_banuti_de_cocos1
branza feta smantana usturoi marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4268 viz    0 com
7337 viz    0 com
1823 viz    0 com
3040 viz    0 com
4564 viz    0 com
1585 viz    0 com
3369 viz    0 com
1217 viz    0 com
1319 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1990 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032674 (s)