News Flash:

Aperitiv "banuti cu cocos"

29 Decembrie 2011
2098 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv banuti de cocos
Pentru masa de Revelion, Amalia ne recomanda Aperitiv "Banuti cu cocos". Iata reteta:

Ingrediente:

200 g branza feta
2 linguri smantana
1 catel de usturoi zdrobit (optional)
nuca de cocos
marar (optional)

Mod de preparare:


Dam branza pe razatoarea mica apoi o amestecam cu smantana. Nu punem sare deoarece branza feta este suficient de sarata. Amestecam bine si apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le aplatizam si le trecem prin nuca de coco. Pe cateva le trecem si prin marar verde tocat, pentru ca au un aspect deosebit.
Le asezam frumos pe un platou si le dam la rece aproximativ o jumatate de ora. Daca la inceput sunt putin moi, o sa vedeti ca se intaresc la rece. Din cantitatile de mai sus au iesit in jur de 18 bucati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Aperitiv_banuti_de_cocos1
branza feta smantana usturoi marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4170 viz    0 com
7260 viz    0 com
1793 viz    0 com
3012 viz    0 com
4351 viz    0 com
1544 viz    0 com
3320 viz    0 com
1165 viz    0 com
1261 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026279 (s)