News Flash:

Apa japoneza, solutia care te ajuta sa slabesti, sa ai o imunitate de fier, o tensiune buna si un colesterol de invidiat

20 Februarie 2019
4068 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Apa japoneza sau remediul imbatabil impotriva excesului ponderal. Va topeste grasimea de pe abdomen, spate si coapse. In plus, vei parea mai tanara cu 10 ani.  Aceasta bautura iti va accelera metabolismul si te va ajuta sa scapi de depozitele de grasime fara a-ti pune sanatatea in pericol. Ba mai mult, vei parea ca intineresti.

Din ce se face aceasta bautura: Aveti nevoie de 1,5 l de apa plata, cateva felii de ghimbir si zeama de la o lamaie. Puneti apa la fiert si atunci cand clocoteste adaugati feliile de ghimbir. Stingeti focul si asteptati sa se raceasca, dupa care adaugati zeama de la lamaie. Beti aceasta mixtura in ritm regulat, pentru a va imbunatati starea de sanatate si pentru a scapa de grasime.

Care sunt incredibilele beneficii ale acestei ape japoneze, bautura la care apeleaza asiaticii longevivi

  • Va normalizeaza tensiunea arteriala. Mai mult, bautura previne formarea cheagurilor de sange
  • Bombardeaza corpul cu antioxidanti, tinandu-va departe de diverse afectiuni
  • Reduce nivelul colesterolului rau
  • Trateaza infectii. De secole, ghimbirul este folosit impotriva diverselor infectii, inclusiv raceala si gripa
  • Combate inflamatiile. Va poate ajuta in afectiuni ca artrita sau guta
  • Imbunatateste circulatia sangelui, datorita continutului de fier si zinc, ambele minerale va accelereaza fluxul sangvin si remediaza probleme datorate unei circulatii deficitare. Bautura previne infundarea arterelor si previne boli cardiovasculare.
  • Imbunatateste digestia si absorbtia nutrientilor, stimuland secretia de bila. Daca nu aveti pofta de mancare, va sugeram sa mestecati putin ghimbir inainte de masa, pentru a pune in miscare sucurile gastrice.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa japoneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019525 (s)