News Flash:

Antreu cu vinete

23 August 2011
2569 Vizualizari | 0 Comentarii
Antreu cu vinete
Ingrediente: 1 vanata 1 rosie mare 1 catel de usturoi ulei de masline sare piper patrunjel Pentru sos: 1 lingura ulei de masline 2 linguri de otet balsamic 4-5 linguri de apa 1 lingurita cu varf de zahar 1 praf de sare 2 foi de busuioc proaspat sau uscat Mod de preparare: Vanata se taie rondele, se sareaza si se prajeste in uleiul de masline (cam o lingura de ulei la 4 felii de vanata). Cand sunt aurii, se pun pe o hartie absorbanta. Rosia se curata de coaja si se taie maruntel, usturoiul se curata, se scoate bulbul (mijlocul), se taie marunt. Se pun in tigaia fierbinte in care s-au prajit rondelele de vanata, se sareaza se pipereaza, se amesteca si se lasa cam 5 min. pe foc. Mozarella se taie felii. Se pune pe farfurie intercaland vanata, mozarella, rosiile, iarasi vanata, mozarella, rosiile, terminand cu o felie de vanata. Ca decor se foloseste patrunjel verde. Se asezoneaza cu sosul preparat naterior. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.saveur.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator bucataria internationala retete vegetariene rosii bruschete
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3856 viz    0 com
8978 viz    0 com
1106 viz    0 com
1723 viz    0 com
1202 viz    0 com
2618 viz    0 com
2109 viz    0 com
1360 viz    0 com
1578 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013567 (s)