News Flash:

Anisette

15 Iulie 2011
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Anisette
Ingrediente: 1 lingura de anason putin sofran 1 lingura de miere de trifoi 1 portocala apa minerala carbogazoasa Mod de preparare: Semintele de anason se sparg in mojar si se fierb in 1/4 l apa minerala. Se lasa 10 minute sa stea, apoi se toarna bautura, se adauga sofranul si mierea, apoi se lasa la racit. Portocala se curata de coaja in forma de spirala si se taie in doua. Dupa aceea se stoarce zeama si se pune in solutia de anason. Se toarna in pahare amestecul de anason si portocala, se pun 1-2 cuburi de gheata si se completeaza cu gheata. Ca decor se poate folosi spirala din coaja de portocala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai negru fructe glasate roshii cherry ginger ale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1084 viz    0 com
1138 viz    0 com
1121 viz    0 com
1270 viz    0 com
1146 viz    0 com
919 viz    0 com
1764 viz    0 com
1204 viz    0 com
1050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1836 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019055 (s)