News Flash:

Anghinare prajita

20 Aprilie 2011
1700 Vizualizari | 0 Comentarii
Anghinare prajita
Ingrediente: anghinare 4 buc, faina 200g, 1 ou, ulei, sare Mod de preparare: Anghinarea se curata de foile exterioare, se elimina partea inferioara unde se scobeste o adancitura. Se taie in 4, se da prin faina si ou si se prajeste pe ambele parti
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1225 viz    0 com
6129 viz    0 com
1031 viz    0 com
1424 viz    0 com
4037 viz    0 com
2213 viz    0 com
1118 viz    0 com
1661 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017670 (s)