News Flash:

Anghinare prajita

20 Aprilie 2011
1825 Vizualizari | 0 Comentarii
Anghinare prajita
Ingrediente: anghinare 4 buc, faina 200g, 1 ou, ulei, sare Mod de preparare: Anghinarea se curata de foile exterioare, se elimina partea inferioara unde se scobeste o adancitura. Se taie in 4, se da prin faina si ou si se prajeste pe ambele parti
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1282 viz    0 com
6289 viz    0 com
1094 viz    0 com
1482 viz    0 com
4163 viz    0 com
2378 viz    0 com
1177 viz    0 com
1727 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012832 (s)