News Flash:

Anghinare cu sos de rosii

21 Martie 2013
2792 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g pesmet
100 g branza feta
50 g rosii uscate
40 g busuioc proaspat
2 catei usturoi, maruntiti
sare
piper
1 lingura ulei de masline
4 anghinare mari

Pentru sos:

6 lingurite de ulei de masline
500 ml supa de pui
1 lingura de zeama de lamaie
3 catei usturoi

Mod de preparare:

Pregateste umplutura amestecand pesmetul, branza feta, rosiile, busuiocul, 2 catei de usturoi, sarea, piperul si 1 lingura de ulei de masline intr-un vas.

Continua cu pregatirea anghinarelor. Indeparteaza partea superioara a plantei, despica frunzele si lasa la vedere miezul. Scobeste interiorul fiecarei bucati de anghinare si umple cu amestecul de mai sus.

Pregateste si un sos, intr-o oala, la foc mic, pana cand amestecul incepe sa fiarba. Pune fiecare anghinare in sosul obtinut, acopera oala si da la cuptor 50 minute. In ultimele 10 minute, lasa oala descoperita.
Serveste preparatul fierbinte, cu sos din belsug.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet branza feta rosii uscate busuioc proaspat catei usturoi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1663 viz    0 com
2237 viz    0 com
3136 viz    0 com
1615 viz    0 com
4551 viz    0 com
1777 viz    0 com
2861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018957 (s)