News Flash:

Anghinare cu rosii si ceapa

18 Decembrie 2013
1502 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg anghinare
750 g rosii
30 g faina
30 g unt
1 ceapa
sare

Mod de preparare:


Anghinarele se fierb pe jumatate si se scurg bine. Rosiile si ceapa se toaca marunt si se pun la fiert impreuna cu 500 ml apa. Se tin pe foc 20 minute pana sunt gata, se potrivesc de sare si se adauga faina. Se fierbe cat sa se ingroase apoi se adauga anghinarele scurse si se mai lasa pana acestea sunt gata. Se servesc calde cu garnitura de cartofi.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020944 (s)