News Flash:

Anghinare cu branza la cuptor

30 Ianuarie 2015
4026 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

100 gr iaurt grecesc
40 gr maioneza
cativa catei de usturoi
cca 170 gr inimi de anghinare congelate
cca 100 gr crema de branza
1/2 lingurita piper
350 gr branza data pe razatoare (parmezan, Asiago, Provolone etc.)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Piseaza usturoiul. Dezgheata si scurge de apa anghinarea. Amesteca toate ingredientele, cu exceptia a 100 gr de branza. Pune apoi totul intr-o tava gresata usor, acopera cu branza pastrata si baga in cuptor, pentru 25-30 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete anghinare anghinare cuptor retete branza retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9914 viz    0 com
1782 viz    0 com
1748 viz    0 com
3155 viz    0 com
3138 viz    1 com
2383 viz    0 com
1165 viz    0 com
1489 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015120 (s)