News Flash:

Anghinare cu branza la cuptor

30 Ianuarie 2015
3460 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

100 gr iaurt grecesc
40 gr maioneza
cativa catei de usturoi
cca 170 gr inimi de anghinare congelate
cca 100 gr crema de branza
1/2 lingurita piper
350 gr branza data pe razatoare (parmezan, Asiago, Provolone etc.)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Piseaza usturoiul. Dezgheata si scurge de apa anghinarea. Amesteca toate ingredientele, cu exceptia a 100 gr de branza. Pune apoi totul intr-o tava gresata usor, acopera cu branza pastrata si baga in cuptor, pentru 25-30 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete anghinare anghinare cuptor retete branza retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9689 viz    0 com
1700 viz    0 com
1598 viz    0 com
3044 viz    0 com
2863 viz    1 com
2203 viz    0 com
1056 viz    0 com
1399 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012891 (s)