News Flash:

Anghinare

29 Aprilie 2011
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Anghinare
Ingrediente: - anghinare 4 bucati - 2 legaturi de marar - 10 fire de ceapa verde - 1 cartof maricel - 1 morcov - zeama de la o lamaie sare Mod de preparare: Mai intai  punem intr-un vas maricel apa rece 2 linguri de faina si 2 lamai taiate cu care frecam zdravan anghinarile curatate. Danselor li se taie varful care este inchis, ca la un boboc de floare si cu ajutorul unei linguri scobim tot puful de culoare violet, pana ajunjem la pulpa iar coditei ii indepartam primul strat. Avem intr-un vas mararul si cozile de ceapa presarate cu un praf de sare cu care umplem anghinaria. In oala minune asezam un pat din verdeata peste care punem anghinariile umlute cu codita in sus. Mai presaram verdeata si deasupra adaugam cartoful taiat cubulete si morcovul, uleiul de masline, zeama de la o lamaie; potrivim de sare si adaugam apa mai putin un deget. Fierbem 20 min la foc potrivit dupa ce piuie oala minune si gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghebe marar almette
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1529 viz    0 com
2336 viz    0 com
1341 viz    0 com
1219 viz    0 com
1463 viz    0 com
1741 viz    0 com
1082 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010880 (s)