News Flash:

Anghemacht de miel

5 Aprilie 2011
2668 Vizualizari | 0 Comentarii
anghemacht de miel
Ingrediente: 900 g carne de miel, 150 g ulei sau untura, 100 g faina, 100 g ceapa, 200 g zarzavat, sare de lamaie, piper, verdeata, zeama de lamaie, 1 kg cartofi pentru garnitura Mod de preparare: Se taie bucati carnea de miel, se sareaza si se prajeste in untura sau ulei incins cat sa capete culoare aurie. Se scoate in alt vas iar in untura ramasa se trage usor ceapa, la care se adauga zarzavat de supa ras, apoi faina, amestecindu-se. Se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba 20-30 minute, dupa care se strecoara peste carnea prajita, potrivindu-se de sare, piper si de acreala cu sare de lamaie. Se fierbe pina este gata carnea. Mod de servire: Se serveste cu cartofi natur, presarati cu verdeata si cu felii de lamaie
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfacla rosie ulei faina ceapa verdeata piper garnitura cartofi salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3695 viz    0 com
4342 viz    0 com
4004 viz    0 com
1633 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013359 (s)