News Flash:

Anghemacht de miel

5 Aprilie 2011
2778 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
anghemacht de miel
Ingrediente: 900 g carne de miel, 150 g ulei sau untura, 100 g faina, 100 g ceapa, 200 g zarzavat, sare de lamaie, piper, verdeata, zeama de lamaie, 1 kg cartofi pentru garnitura Mod de preparare: Se taie bucati carnea de miel, se sareaza si se prajeste in untura sau ulei incins cat sa capete culoare aurie. Se scoate in alt vas iar in untura ramasa se trage usor ceapa, la care se adauga zarzavat de supa ras, apoi faina, amestecindu-se. Se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba 20-30 minute, dupa care se strecoara peste carnea prajita, potrivindu-se de sare, piper si de acreala cu sare de lamaie. Se fierbe pina este gata carnea. Mod de servire: Se serveste cu cartofi natur, presarati cu verdeata si cu felii de lamaie
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfacla rosie ulei faina ceapa verdeata piper garnitura cartofi salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3755 viz    0 com
4449 viz    0 com
4161 viz    0 com
1682 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011701 (s)