News Flash:

Andive cu nuci si curmale

26 Iunie 2012
1298 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 andive
10 curmale
200 gr nuca prajita
1 ceapa rosie
7 linguri ulei de masline
60 ml otet
piper
sare


Mod de preparare:

Nucile se faramiteaza, se prajesc si se pun intr-un bol. Apoi se toaca marunt curmalele si ceapa si se lasa cu putin otet cam un sfert de ora. Cand a expirat timpul se adauga uleiul de masline, se potriveste de piper si sare si se amesteca cu nuci. Andivele se taie si se pun in apa cu otet si sare pentru a iesi amareala din ele. Se opresc cateva foi mai mari, iar restul se taie. Compozitia cu nuci se pune peste ele, se amesteca, iar apoi se ia cate putin si se pun in foile pastrate. Se poate servi imediat.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

andive curmale nuca prajita ceapa rosie otet pipersare bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1885 viz    0 com
2167 viz    0 com
3113 viz    0 com
2267 viz    0 com
1869 viz    0 com
2809 viz    0 com
1555 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012168 (s)