News Flash:

Andive cu nuci si curmale

26 Iunie 2012
1336 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 andive
10 curmale
200 gr nuca prajita
1 ceapa rosie
7 linguri ulei de masline
60 ml otet
piper
sare


Mod de preparare:

Nucile se faramiteaza, se prajesc si se pun intr-un bol. Apoi se toaca marunt curmalele si ceapa si se lasa cu putin otet cam un sfert de ora. Cand a expirat timpul se adauga uleiul de masline, se potriveste de piper si sare si se amesteca cu nuci. Andivele se taie si se pun in apa cu otet si sare pentru a iesi amareala din ele. Se opresc cateva foi mai mari, iar restul se taie. Compozitia cu nuci se pune peste ele, se amesteca, iar apoi se ia cate putin si se pun in foile pastrate. Se poate servi imediat.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

andive curmale nuca prajita ceapa rosie otet pipersare bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1951 viz    0 com
2218 viz    0 com
3162 viz    0 com
2320 viz    0 com
1901 viz    0 com
3062 viz    0 com
1593 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019733 (s)