News Flash:

Andive cu branza si icre

10 Februarie 2012
2722 Vizualizari | 1 Comentarii
Andive cu branza si icre
Ingrediente:

andive
icre
suc de lamaie
branza de vaci
unt
marar
chimen
ceapa verde

piper
sare

Mod de preparare:

Am desfacut andivele in foi si le-am stropit cu suc de lamaie, in care am pus cu lingurita branza de vaci mixata cu unt si marar si ceapa verde, toate asezonate cu sare, piper si chimen. Pe branza am presarat icre.
Andive cu branza si icre pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

andive icre unt marar chimenceapa verde piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019205 (s)