News Flash:

Ananas umplut

16 Iunie 2011
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Ananas umplut
Ingrediente: 2 buc. ananas 100 gr orez 200 gr sunca de pui 1 buc ardei gras rosu 50 gr migdale 1/2 lingurita coriandru 20 gr ghimbir proaspat 1 catel usturoi 2 linguri de ulei piper alb macinat sare 400 ml supa de pui Mod de preparare: Orezul se fierbe in supa de pui. Se taie anansul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi. Intr-o tigaie, in ulei incins, adaugam usturoiul, ghimbirul proaspat razuit pe razatoarea fina. Ardeiul se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdale oparite si taiate felii, pentru cateva secunde. Se amesteca cele de mai sus cu orezul fiert si bucatile de ananas taiate, se condimenteaza cu coriandru, piper alb si sare dupa gust. Se lasa la racit si apoi se umplu jumatatile de ananas. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro/
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive citrice gogosar murat creveti coltunasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

961 viz    0 com
997 viz    0 com
941 viz    0 com
1347 viz    0 com
2340 viz    0 com
1559 viz    0 com
1218 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021293 (s)