News Flash:

Ananas umplut

16 Iunie 2011
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Ananas umplut
Ingrediente: 2 buc. ananas 100 gr orez 200 gr sunca de pui 1 buc ardei gras rosu 50 gr migdale 1/2 lingurita coriandru 20 gr ghimbir proaspat 1 catel usturoi 2 linguri de ulei piper alb macinat sare 400 ml supa de pui Mod de preparare: Orezul se fierbe in supa de pui. Se taie anansul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi. Intr-o tigaie, in ulei incins, adaugam usturoiul, ghimbirul proaspat razuit pe razatoarea fina. Ardeiul se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdale oparite si taiate felii, pentru cateva secunde. Se amesteca cele de mai sus cu orezul fiert si bucatile de ananas taiate, se condimenteaza cu coriandru, piper alb si sare dupa gust. Se lasa la racit si apoi se umplu jumatatile de ananas. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro/
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive citrice gogosar murat creveti coltunasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

823 viz    0 com
923 viz    0 com
851 viz    0 com
1225 viz    0 com
2057 viz    0 com
1273 viz    0 com
1041 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1071 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013679 (s)