News Flash:

Ananas umplut

16 Iunie 2011
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ananas umplut
Ingrediente: 2 buc. ananas 100 gr orez 200 gr sunca de pui 1 buc ardei gras rosu 50 gr migdale 1/2 lingurita coriandru 20 gr ghimbir proaspat 1 catel usturoi 2 linguri de ulei piper alb macinat sare 400 ml supa de pui Mod de preparare: Orezul se fierbe in supa de pui. Se taie anansul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi. Intr-o tigaie, in ulei incins, adaugam usturoiul, ghimbirul proaspat razuit pe razatoarea fina. Ardeiul se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdale oparite si taiate felii, pentru cateva secunde. Se amesteca cele de mai sus cu orezul fiert si bucatile de ananas taiate, se condimenteaza cu coriandru, piper alb si sare dupa gust. Se lasa la racit si apoi se umplu jumatatile de ananas. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro/
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive citrice gogosar murat creveti coltunasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

879 viz    0 com
940 viz    0 com
877 viz    0 com
1266 viz    0 com
2163 viz    0 com
1327 viz    0 com
1085 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019826 (s)