News Flash:

Ananas cu ciocolata si tequila

16 Octombrie 2013
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g ciocolata alba fin maruntita
300 g smantana
1/2 lingurita de vanilie
1/4 lingurita de scortisoara macinata
60 g unt
1 ananas proaspat
2 linguri de zahar brun
125 ml tequila

Mod de preparare:

Topeste ciocolata si bate smantana bine. Amesteca ciocolata cu vanilia si scortisoara si incorporeaza compozitia in smantana batuta spuma. Incinge untul intr-o tigaie mare la foc mediu. Prajeste o treime din ananas, presarat cu zahar, aproximativ 3 minute. Toarna peste el o treime din tequila si lasa compozitia sa fiarba 1 minut, pana cand se ingroasa putin.
Repeta procesul si cu restul de ananas. Ananasul cu tequila se serveste la temperatura camerei, stropit cu crema de ciocolata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1934 viz    0 com
8433 viz    0 com
2020 viz    0 com
2864 viz    0 com
2317 viz    0 com
4998 viz    0 com
2549 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024212 (s)