News Flash:

Amestec egiptean de condimente

14 Mai 2013
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170g alune de padure crude
2 linguri seminte de coriandru macinate
2 ½ lingurite chimion macinat
¼ lingurita fulgi de chili
40g seminte de susan
½ lingurita sare
¼ lingurita piper

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C si coace alunele timp de 5-7 minute. Lasa-le sa se raceasca putin si apoi pune-le intr-un robot de bucatarie. Prajeste pentru 1-2 minute coriandrul, chimionul si fulgii de chili intr-o tigaie la foc mediu, pana cand incepi sa simti aromele condimentelor. Pune-le imediat peste alune. Mixeaza de cateva ori pana cand maruntesti alunele, dar inca raman bucatele vizibile din ele.
Prajeste si semintele de susan timp de 1-2 minute si amesteca-le impreuna cu sarea si piperul in combinatia pregatita mai devreme.
Lasa totul sa se raceasca bine inainte sa pui intr-un borcan cu capac.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025121 (s)