News Flash:

Am spalat 6 cartofi, i-am copt, apoi i-am scobit de miez, am bagat in ei umplutura pregatita si i-am acoperit cu cascaval. Ce a iesit? O minunatie! Te invit si pe tine sa procedezi la fel!

21 Martie 2017
38026 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7-8 cartofi
150 gr bacon
1/2 capatana broccoli mai mica, desfacuta in buchetele
150 gr ciuperci
70 gr unt
150 gr cascaval tare
sare
piper negru

Citeste si Cartofi umpluti cu carne! Zau ca nu stiai sa-i prepari ASA

Mod de preparare:

1. Spala cartofi, inteapa-i cu o furculita din loc in loc, freaca-i cu putin piper si niste sare, apoi baga-i la copt, in cuptorul incins la 180-200 de grade Celsius.
2. Spala broccoli, opareste-l in apa cu putina sare 1-2 minute, dupa care trece-l prin apa rece, scurge-l si pune-l pe un platou.
3. Spala ciupercile, taie-le marunt si prajeste-le in jumatate din cantitatea de unt.
4. Rumeneste baconul in alta tigaie, vreo 5-6 minute.
5. Taie partea de sus de la fiecare cartof si scoate miezul.
6. Amesteca miezul cu untul ramas, baconul, ciupercile si buchetelele de broccoli.
7. Umple fiecare cartof cu aceasta compozitie.
8. Pune cartofii in tava, presara peste ei cascaval dat pe razatoare, apoi baga-i pentru maxim 5 minute in cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1849 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020146 (s)