News Flash:

Am pus pe masa niste ardei umpluti cu ciuperci - Nimeni nu a cracnit, semn ca le-a placut la nebunie - Si nici macar nu au carne

9 August 2017
2199 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ardei grasi
o cutie de ciuperci
4-5 rosii
500 g orez
2 cepe
4 linguri de ulei
o legatura de patrunjel
o legatura de marar
sare
piper

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei incins.
Se adauga orezul impreuna cu ciupercile taiate marunt, se acopera cu apa si se lasa la fiert.
La sfarsit, se adauga rosiile taiate marunt.
Se lasa la racit, se potriveste de sare si piper si se adauga verdeata tocata marunt.
Ardeii se spala, li se taie cate un capacel in partea dinspre coada, se curata de seminte, se spala si se lasa la scurs.
Se umplu ardeii cu orez si ciuperci, se ung cu ulei si se asaza in tava. Printre ei se pun felii de rosii si se dau la cuptor la foc mic, 45 de minute.
Cu 10 minute inainte de a fi scosi de la cuptor, se poate prepara un sos de rosii care se toarna peste ardei.

preluat de pe cookandplay
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci patrunjel marar ulei incins foc mic
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1908 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023073 (s)