News Flash:

Am pregatit pieptul de pui intr-un mod deosebit. O mancare extrem de suculenta…

5 Decembrie 2018
723 Vizualizari | 0 Comentarii

Daca va plac retetele cu piept de pui, doriti sa preparati o cina rapida si sa nu petreceti ore in sir la bucatarie, atunci o sa va incante reteta pe care v-o recomandam. “Pieptul de pui prajit umplut cu branza si spanac” este o combinatie delicioasa, care o sa va rasfete papilele gustative.

Carnea este deosebit de suculenta si picanta, iar umplutura foarte cremoasa, gustoasa si aromata – o adevarata tentatie culinara! Puteti experimenta cu diverse ingrediente pentru umplutura, ca sa obtineti un preparat dupa gustul fiecaruia.

INGREDIENTE:

  • 1 kg de piept de pui
  • 250 g de branza de vaci grasa
  • 100 g de spanac
  • 100 g de dovlecei
  • 50 g de cascaval olandez
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite de sare
  • 1/2 lingurita de boia
  • 2 lingurite de ierburi italiene

MOD DE PREPARARE:  Dati dovlecelul prin razatoare sau taiati-l marunt. Maruntiti usturoiul si dati cascavalul prin razatoare mare. Amestecati intr-un bol adanc: branza, spanacul proaspat, dovlecelul ras, usturoiul si cascavalul. Adaugati 1/2 lingurita de sare. Spalati pieptul de pui si taiati-l in 2 jumatati. Condimentati fiecare jumatate cu sare si boia si treceti puiul prin amestecul de ierburi italiene.

Faceti o taietura pe lungime in fiecare jumatate de piept de pui. Puneti umplutura de branza in buzunarul format si fixati marginile pieptului cu scobitori. Prajiti jumatatile de piept de pui in tigaie pe ambele parti pana se vor rumeni.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pui retete carne piept umplut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014361 (s)