News Flash:

Am pregatit ieri reteta asta si s-a mancat pe nerasuflate - Cand sa o gust, nu am mai avut ce - Budinca de varza cu carne

21 Septembrie 2017
826 Vizualizari | 1 Comentarii
Preparatele cu varza sunt numai bune de pus pe masa, la inceput de toamna. Pregateste o budinca cu carne, foarte gustoasa, pe care o poti servi cu cartofi natur.

Ingrediente:

150 g pastrama de porc
150 g cascaval
250 g varza tocata
1 ardei iute
3 oua
4 linguri pesmet
2 linguri ulei
sare
piper
1 ou, pentru uns
1 lingura sos de rosii
sos de smantana
cartofi natur
patrunjel

Citeste si Se prepara foarte usor si se mananca rapid - Desertul minune, cu care iti impresionezi invitatii - Budinca de branza cu fructe de padure


Mod de preparare:


Oparesti varza in apa cu sare pana cand se inmoaie, apoi o scurgi si o storci de excesul de apa. O amesteci cu cascavalul ras, pastrama de porc taiata, ardeiul iute, fara seminte, maruntit, ouale, pesmetul, sare si piper, dupa gust.
Tapetezi o forma, asezi compozitia, o nivelezi si o ungi cu oul batut cu sosul de rosii. Dai budinca la cuptor pana cand se rumeneste usor. O servesti cu cartofi natur, sos de smantana, cu rosii si patrunjel tocat.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

toamna cartofi natur pesmet citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

BOCA RODICA  | #1516
E F BUNA SI CU CARNE TOCATA
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019006 (s)