News Flash:

Am negociat niste fasole in piata, apoi am fiert-o si am amestecat-o cu legume. A iesit o minunatie de crema de fasole frecata

11 August 2017
724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg fasole uscata alba
2 bucati morcovi
2 buc. pastarnac
2 buc. patrunjel
½ buc. telina
2 fire ceapa verde
2 foi dafin
1 crenguta de cimbru uscat
Piper

Pentru garnitura:
4 cepe rosii
mari
60ml ulei
1 lingurita boia dulce de ardei
Ardei iute

Citeste si Este o salata de vara, gustoasa si racoroasa ce isi poate face loc la orice masa - Salata de fasole verde


Mod de preparare:

Fasolea bine spalata, o punem la fiert, sa dea cateva clocote, dupa care o strecuram si aruncam apa.
In oala sub presiune, punem apa la fiert. Intre timp curatam si spalam legumele.Cand apa da in clocot, adaugam fasolea si zarzavaturile si mirodeniile.Lasam la fiert 2h.
Intre timp curatam, spalam si tocam ceapa. Punem ulei-ul la incins intr-o tigae, adaugam ceapa pe care o prajim bine, (fara sa o ardem) si spre final adaugam boia-ua de ardei si un praf de sare. Dam garnitura deoparte.
Cand fasolea e fiarta, o strecuram si o lasam putin la racit. Scoatem foile de dafin si cimbrul. Trecem fasolea impreuna cu zarzavat-urile prin blender, o subtiem cu putina zeama (in care a fiert fasolea), pentru a optine textura dorita.
Am servit crema garnisita cu ceapa prajita, un ardei iute alaturi si paine proaspata cu seminte, facuta in casa.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

clocote ceapa prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016656 (s)