News Flash:

Am mancat o portie pe nerasuflate, asa de buna mi-a iesit. Uite cum am facut lasagna cu mix de carne. Sa o incerci si tu

7 Martie 2017
4543 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

foi lasagna
1 kg carne tocata porc si vita
10 frunze busuioc
200 g parmezan
750 g mozzarella
1 morcov mic
½ ardei gras rosu
1 ceapa mica
oregano
boia ardei iute
ardei iute tocat (peperoncino)
2 + 5 catei usturoi
suc de rosii
delikat
sare

Mod de preparare:

Am pus 2 catei de usturoi la calit, iar cand si`au schimbat culoarea i`am scos. Am adaugat ceapa tocata marunt pe care am calit`o pana s`a inmuiat. Am adaugat morcovul ras si ardeiul tocat marunt si am lasat sa se caleasca cateva minute, apoi am adaugat carnea. Cand si carnea si`a schimbat culoarea, am adaugat o cescuta de apa si condimentele.
Apoi am pus sucul de rosii si cei 5 catei de usturoi intregi, si am lasat sa fiarba cca 1 ora.
Am fiert in apa cu sare foile, apoi am asezat intr`o tava un rand de foi, mozzarella, carne, mozzarella, si iar foi. Aici fiecare pune cate straturi vrea, eu am pus 5. Pe ultimele foi se mai puna putina compozitie de carne, apoi se presara parmezan din belsug.
Se da la cuptor pentru 30 minute.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lasagna carne retete lasagna
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019706 (s)