News Flash:

Am mancat cu mare pofta aseara. Nimic nu a ramas in farfurie. Astazi repet reteta de tarta cu branza si aluat din cartofi

29 Ianuarie 2018
2312 Vizualizari | 0 Comentarii

Cei care au intoleranta la gluten, dar nu numai, pot prepara aceasta reteta de tarta cu branza si aluat din cartofi.

De cei ai nevoie pentru tarta cu branza din aluat de cartofi

Pentru aluat:

  • 2 cartofi, mai mari
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri faina de migdale
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Citeste si I-am facut cu resturi de prin frigider, dar ai mei nici nu si-au dat seama. Le-a placut si au zis ca mai vor - Cartofi Dauphinoise

Pentru umplutura:

  • 500 g branza proaspata de vaci
  • 200 g parmezan
  • 2 oua
  • 400 g spanac proaspat
  • 4 catei de usturoi
  • 7-8 frunze busuioc proaspat
  • 1 lingurita oregano
  • 16-20 de rosii cherry
  • ulei
  • sare
  • piper

Cum se prepara tarta cu cu branza din aluat de cartofi:

Dai drumul la cuptor si ungi o tava cu ulei. Razi cartofii si ceapa si-i storci pentru a indeparta excesul de apa. Le amesteci cu ou, sare, piper, dupa gust si faina. Pui compozitia in tava, o presezi si o dai la cuptor 10 minute.

Citeste si Nu ghicesti din prima ce e asta, asa ca nu incerca. Trebuie sa gusti. E cea mai simpla si mai delicioasa masa pe care o poti face. Din 5 ingrediente banale numai

Separat, amesteci branza de vaci, bine scursa, cu ouale, parmezanul, spanacul tocat, usturoiul pisat, busuioc tocat, oregano, sare si piper, dupa gust. Pui umplutura in tava, o nivelezi si asezi rosii cherry taiate jumatati. Presari putin ulei pe deasupra si dai tava la cuptor aproximativ o ora si jumatate.

preluat de pe clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac proaspat rosii cherry
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019836 (s)