News Flash:

Am luat varza din piata si niste costita de la magazin si le-am pus pe toate in oala. Ce a iesit? Rezultatul a fost o varza calita cu costita si carnati de casa de te lingi pe degete. Iata cum se prepara

7 Iulie 2017
2991 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 verze potrivite
2 ardei capia rosii
2 legaturi de ceapa verde
1/2 kg de rosii cherry
1/2 kg de costita afumata
1/2 kg carnati de casa
1 legatura de marar
100 ml ulei de masline
Condimente dupa gust: sare, piper, boia de ardei dulce, piper, cimbru

Mod de preparare:

Varza se toaca marunt la cutit sau la robot.
Separat, se toaca si ardeiul si ceapa. Personal le tai mai mari, dar e o chestiune de obisnuinta.
Se incinge 100 ml de ulei de masline si se caleste ceapa si ardeiul pentru aproximativ 5 minute.
Se adauga rosiile cherry taiate pe jumatate, impreuna cu condimentele.
Dupa aproximativ 5 minute se adauga si varza calind-o impreuna cu celelalte ingrediente inca aproximativ 10 minute.
Se transfera toata compozitia intr-un vas roman de lut, se aseaza deasupra costita si carnatii, se pune capacul si se da la cuptor pentru aproximativ 1 1/2 ore. In cazul in care nu aveti in dotate un vas roman, puteti folosi un vas termorezistent pe care sa il acoperiti cu un capac sau cu hartie de copt, pentru a nu se parli pe deasupra.

sursa: demoiselle
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii cherry vas termorezistent
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 35 queries | Mysql time :0.014486 (s)