News Flash:

Am gasit in caietul mamei cea mai buna reteta de supa cu galuste de post - Ingredientul-cheie cu care sigur nu vei da gres

13 Martie 2017
300979 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 morcovi potriviti
1 ardei gras
2 cepe medii
2 linguri de faina
2 linguri de gris
1 ligurita de condimente in functie de preferintele fiecaruia
verdeata, in functie de preferintele fiecaruia
50 de ml de ulei
sare dupa gust

Mod de preparare:

Inainte de toate, trebuie sa cureti legumele si sa le speli. Vei toca ceapa si o vei pune la calit in putin ulei. Apoi se adauga apa si sarea, se pun morcovii intregi si ardeiul gras maruntit. Se adauga condimentele, in functie de preferintele fiecarei persoane. Dupa aceea poti incepe sa pregatesti galustele.

Pentru a face galustele, se vor amesteca faina si grisul cu putina apa calduta. Amestecati-le pana cand compozitia va arata precum o pasta groasa. Focul aragazului va fi lasat mai mic dupa ce fierb toate legumele si in supa se va pune cate o lingurita din compozitia facuta pentru galuste. Se lasa 5 minute la fiert, apoi se va stinge focul. Mai lasati 5 sau 10 minute supa cu un capac deasupra. Apoi se adauga verdeata taiata marunt.

Cand supa este gata, poate fi servita fierbinte. Si, in functie de preferintele fiecaruia, se poate adauga si leustean tocat marunt. Supa se prepara usor si este indicata in cazul incare tii post si nu numai. Este sanatoasa si hranitoare si nu necesita mult timp pentru preparare.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa galuste reteta galuste galuste post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018486 (s)