News Flash:

Am facut-o zi pentru pranz, iar ai mei mi-au cerut sa o prepar si la cina. Aceasta reteta i-a dat pe spate. Iar mie imi place ca-mi pot hrani familia foarte rapid

31 Martie 2017
26155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 paine
200-400 g branza semi-tare
1/2 cana unt topit
2 lingurite seminte de mac (optional)
1 legatura ceapa verde tocata fin

Mod de preparare:

1. Se taie painea pe lung si pe lat, fara a merge cu cutitul pana jos.
2. Pe taieturi se introduc feliile de branza taiata fin.

Citeste si despre Paine umpluta - o reteta cu sos si mozzarella

3. Se topeste untul la bain-marie, apoi se adauga peste el ceapa verde tocata fin si semintele de mac.
4. Se pune painea pe o tava, pe folie de aluminiu si se toarna peste ea amestecul de unt. Se acopera cu folia de aluminiu fara a o strange prea tare si se lasa la cuptor timp de aproximativ 15 minute.
5. Apoi painea cu branza si ceapa se scoate din folie si se mai lasa la cuptor in jur de 10 minute sau pana cand se topeste branza.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine umpluta retete paine retete rapide retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017012 (s)