News Flash:

Am facut ieri o portie zdravana de pui cu smantana, dar pe azi nu a mai ramas nimic. Asa de bun mi-a iesit

18 Iulie 2017
521 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
100 g smantana
30 ml lapte
1 lingura rasa faina
50 g unt
5 catei de usturoi
sare
piper
3 cartofi
boia de ardei iute
patrunjel maruntit uscat
oregano macinat
rozmarin macinat
oregano uscat
ulei masline
50 g unt
delikat

Citeste si Am aflat secretul celei mai delicioase retete - Musaca greceasca - Cum o faci ca sa fie foarte buna

Mod de preparare:

Pieptul de pui l-am spalat bine, l-am portionat si l-am pus sa se scurga pe servete de hartie. Le-am sarat si piperat, apoi le-am prajit pe ambele parti.
Am scos pieptul calit pe o farfurie si am dat deoparte.
Intr-o craticioara am pus 50 g unt si am lasat sa se topeasca. Am adaugat lingura de faina si am amestecat bine-bine sa nu se formeze cocoloase. Am stins cu lapte dulce, apoi am adaugat smantana si am continuat sa mestec.
In sosul format am pus usturoiul pisat, apoi am potrivit de sare si piper.
Am pus pieptul prajit intr-un vas de yena, am turnat sosul peste pui si am bagat la cuptor, la foc potrivit ptr o ora.
Cartofii i-am curatat, i-am condimentat cu boia, patrunjel, oregano, rozmarin, busuioc, delikat si ulei de masline. I-am pus intr-un vas de yena am pus cateva bucatele de unt si am dat vasul la cuptor cca 40 minute.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte usturoi cartofi oregano uscat craticioara rozmarin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1836 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019779 (s)