Ingrediente:1
piept de pui100 g smantana
30 ml
lapte1 lingura rasa faina
50 g unt
5 catei de
usturoisare
piper
3
cartofiboia de ardei iutepatrunjel maruntit uscat
oregano macinat
rozmarin macinat
oregano uscatulei masline
50 g unt
delikat
Citeste si Am aflat secretul celei mai delicioase retete - Musaca greceasca - Cum o faci ca sa fie foarte buna Mod de preparare:Pieptul de pui l-am spalat bine, l-am portionat si l-am pus sa se scurga pe servete de hartie. Le-am sarat si piperat, apoi le-am prajit pe ambele parti.
Am scos pieptul calit pe o farfurie si am dat deoparte.
Intr-o
craticioara am pus 50 g unt si am lasat sa se topeasca. Am adaugat lingura de faina si am amestecat bine-bine sa nu se formeze cocoloase. Am stins cu lapte dulce, apoi am adaugat smantana si am continuat sa mestec.
In sosul format am pus usturoiul pisat, apoi am potrivit de sare si piper.
Am pus pieptul prajit intr-un
vas de yena, am turnat sosul peste pui si am bagat la cuptor, la foc potrivit ptr o ora.
Cartofii i-am curatat, i-am condimentat cu boia, patrunjel, oregano,
rozmarin, busuioc, delikat si ulei de masline. I-am pus intr-un vas de yena am pus cateva bucatele de unt si am dat vasul la cuptor cca 40 minute.
sursa:
sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)