News Flash:

Am facut cel mai bun bors moldovenesc de pui

7 Aprilie 2017
2497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 carne de pui
2 litri apa
500 ml bors
1 morcov
1 patrunjel
o ceapa
o legatura leustean
1 ou
2-3 linguri smantana
sare
patrunjel verde

Mod de preparare:

Se spala puiul, se taie bucati, fara piept. Se pune carnea la fiert cu apa rece, la foc mic. Se indeparteaza spuma si se pun legumele curatate, spalate si date pe razatoarea mica, sau taiate marunt. Se lasa sa fiarba la foc mic.

Citeste si Cum se face ciorba de perisoare

Dupa ce a fiert carnea, se sareaza si se lasa sa mai dea un clocot. Se pune apoi borsul pe care l-am incalzit, patrunjel verde tocat marunt si leusteanul. Se lasa sa mai fiarba 5 minute. Apoi se drege borsul cu ou batut si amestecat cu 2-3 linguri cu smantana. Se serveste fierbinte.
 
 sursa: revistamagazin

bors moldovenesc bors pui retete bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017178 (s)