News Flash:

Am dat cartofii prin razatoare, dar nu pentru chiftelute… Nu ai gustat in viata ta asa ceva

13 Noiembrie 2018
3197 Vizualizari | 0 Comentarii

Va prezentam reteta unor cartofi deliciosi, pregatiti in stil coreean. Chiar daca morcovul in stil coreean a devenit foarte popular, va indemnam sa atrageti atentia si la alte salate asemanatoare. Inlocuiti morcovul cu cartofii si veti fi surprinsi de rezultat. Descoperiti un nou gust al unui produs atat de simplu si banal precum cartofii. Salata se combina perfect cu orice fel de mancare cu carne sau legume.

INGREDIENTE: 600 g de cartofi, 2-3 catei de usturoi, 1 l de apa, 1 ardei iute, 50 ml ulei de floarea soarelui, 1.5 linguri de sare, 0.5 lingurita de coriandru, 1 lingura de otet, amestec de piper.

MOD DE PREPARARE: Turnati apa intr-o cratita si puneti-o pe foc. Aduceti-o pana la fierbere, adaugati sarea si otetul. Spalati si curatati cartofii. Dati-i prin razatoarea pentru morcov in stil coreean. Spalati-i bine cu apa rece, astfel incat sa indepartati excesul de amidon.

Puneti o parte din cartofii rasi intr-o strecuratoare si adanciti-i in apa clocotita. Gatiti-i timp de 4 minute. Luati strecuratoarea din apa clocotita si puneti-o intr-un vas cu apa foarte rece (pentru cateva minute). Scoateti strecuratoarea din apa si lasati cartofii sa se scurga. Gatiti astfel si cartofii ramasi.

Tocati marunt ardeiul iute si usturoiul. Incingeti bine uleiul. Intr-un bol, amestecati cartofii cu uleiul fierbinte, ardeiul iute si usturoiul. Potriviti cu putina sare. Amestecati. Acoperiti cartofii cu un capac sau cu folie alimentara si dati-i la frigider pentru 1 ora.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1899 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016523 (s)